Comença la setmana saludable del Berguedà per adquirir bons hàbits esportius i alimentaris

Berga serà la població que acollirà l'acte de cloenda amb una masterclass de zumba

Redacció
03 d'abril del 2017
Actualitzat a les 9:59h

La setmana saludable que cada any impulsa l’Agència de Desenvolupament del Berguedà (ADBerguedà), ja ha arrencat aquest dilluns 3 d’abril, allargant-se fins el proper diumenge 9, amb tot un seguit d’activitats que promouen l’estil de vida saludable, a través de l’adquisició de bons hàbits esportius i alimentaris. 

Aquesta es fa per tercer any consecutiu, amb la participació de diverses empreses i entitats vinculades a l’esport, l’alimentació i la salut, i un ampli ventall d’activitats gratuïtes i per a tots els públics. Aquestes, a banda, es realitzaran a diversos municipis del Berguedà, com ara Avià, Bagà, Berga, Borredà, Casserres, Castellar de n’Hug, Gironella, Guardiola de Berguedà, la Pobla de Lillet, Puig-reig, Saldes, Vallcebre i Vilada. 

Enguany, Berga serà la població encarregada d’acollir la festa de cloenda. Aquesta consistirà en una masterclass de zumba oberta a tothom, a càrrec dels monitors de diferents centres gimnàstics berguedans. La classe es farà a les 17.00 hores a la plaça Viladomat i, en cas de pluja, es traslladarà al pavelló vell d’esports, amb una durada d’una hora i mitja, i amb un avituallament de fruita variada i aigua per als assistents.