Sant Jaume de Frontanyà inventaria els 58 km de camins que té en el seu terme municipal

Segons la Diputació de Barcelona, el poble més petit de Catalunya té 37 camins

Redacció
31 de març del 2017
Actualitzat a la 13:36h
Sant Jaume de Frontanyà
Sant Jaume de Frontanyà | Wikicommons / Marc Solé
La Diputació de Barcelona ha realitzat el catàleg de camins de Sant Jaume de Frontanyà, on ha inventariat totes les vies del municipi. Segons han informat, el catàleg ha estat lliurat a l'Ajuntament aquest dijous a la tarda, de la mà del diputat d'Infraestructures Viàries i Mobilitat, Jordi Fàbrega. 

Aquest document analitza els trets fonamentals del conjunt de vies municipals existents al terme. En el cas de Sant Jaume, en total s'han inventariat 37 camins que sumen 58,638 quilòmetres, escollits d'acord amb les indicacions dels tècnics. A partir d'aquesta informació, formada per un seguit de paràmetres referents a la seva geometria, funcionalitat, estat de conservació, amplada i tipus de ferm, es va realitzar un treball de camp amb visites al conjunt de camins i recollida de dades descriptives pel seu posterior processament informàtic.

De cada camí s'ha confeccionat una fitxa resum amb les dades identificatives com ara codi, nom, extrem i topònim i situació, les dades generals amb l’estat de conservació, longitud, amplada i tipologia, així com la descripció de cada vial amb fotografies i perfil longitudinal, i l’inventari d’elements amplades i tipus de ferm.