La discoteca General de Berga alça el llistó, amb un concert de traca i mocador. DISSABTE 8 d'abril, BUHOS a BERGA!

Redacció
31 de març del 2017
Actualitzat a les 10:25h
1200_1490947729LaiaNd
1200_1490947729LaiaNd
Dissabte 8 d'abril, es farà un concert dels grans al Berguedà, BUHOS a la General de Berga!

El grup de Tarragona visitarà aquesta sala després de guanyar el Disc Català de l'any 2016, i ho farà convertint la nit del 8 d'abril en una nit màgica i propera! Perquè, si d'una cosa es pot gaudir, és de la seva proximitat.

Durant la festa, hi haurà espectacle i moltes sorpreses, una d'elles el sorteig d'una entrada doble per anar a Canet Rock! Si hi vols participar-hi, només has de penjar una foto a Instagram, fent un petó a un company/a, etiquetar-hi @canetrock i posar el hashtag #BuhosBerga. (El Sorteig es farà a la 1.00 de la nit del mateix dissabte)

PUNTS DE VENDA:

Pots comprar la teva entrada anticipada per només 10€ + consumició al Rock&Classics de Berga, Cocteleria Glaç, Cafè Orient de Prats, Ateneu d'Avià, Bar Xato Gironella, El Cruixent de Gironella, Bar Màgic Puig-reig, Bar Garbí Puig-reig. 

També pots comprar l'entrada a través d'Instagram, enviant un missatge als promotors:  @janinacasals, @costatere, @galatorres33, @danipozorosas, @marc_gasso, @marinacbns, @juliamale70, @xeniaselgaa, @claapuigreig 

Quan acabi el concert la festa continuarà amb DJ WEAH!