Els Dos Dies d’Orientació del Berguedà se celebren a mig gas, però amb una alta participació

La competició de Capolat es va suspendre a causa de la neu, però a Gironella hi van participar més de 400 persones

Redacció
31 de març del 2017
Actualitzat a les 9:51h
Participants als Dos Dies d'Orientació
Participants als Dos Dies d'Orientació | Pau Llorens
Els Dos Dies d’Orientació del Berguedà, que cada any organitza el Club Orientació Berguedà, van estar marcats, el passat cap de setmana, per un regust contradictori. La neu que va caure dissabte de matinada va obligar a suspendre la cursa Ultra Llarga que s’havia de celebrar als boscos de Taravil, a Capolat. No obstant això, els organitzadors van decidir continuar amb les proves, i a Gironella es va poder fer la Microsprint, amb prop de 130 persones. En aquesta prova, que va servir per treure l’espina, els guanyadors van ser Mar Serrallonga (GO-Extrem) i Edu Gil (Tjalve, Burgos). 

Ja de cara a diumenge, la cursa de Mitja distància disputada a les Roques de Sant Marc, a Gironella, va ser el plat fort del cap de setmana, amb uns 400 corredors, que van gaudir d’un mapa amb zones molt variades de pedra, bosc i vegetació espessa. En aquesta ocasió, els guanyadors van ser Ester Gil i Roger Casal, els dos del cluc Colivenc d’Onil. 

Com a novetat, en aquesta edició hi van participar més de 30 esportistes d’altres països. Per tot això, i per com es va poder reconduir el cap de setmana, el Club Berguedà Orientació fa una valoració molt positiva dels Dos Dies. Pròximament, per altra banda, s’anunciarà la nova data de la cursa Ultra Llarga, que es realitzarà en el mateix terreny planificat. 
Arxivat a