El berguedà Toni Baños, subcampió d'Espanya de Cros

El jove atleta va entrar a la meta del Campionat d'Espanya de Cros en segona posició

29 de març del 2017
Actualitzat a les 19:54h
Toni Baños ostentant el títol de subcampió
Toni Baños ostentant el títol de subcampió | CAM
Aquest passat diumenge 26 de març va disputar-se, al poble extremeny de Don Benito, el Campionat d'Espanya de Cros en les categories cadet i juvenil individual i per seleccions autonòmiques.

En la competició hi van prendre part tres joves atletes de l'Avinent Manresa, entre els quals s'hi troba el berguedà Toni Baños, que va proclamar-se subcampió d'Espanya en la categoria juvenil, entrant en segona posició a la línia d'arribada amb un temps de de 19'39". L'atleta berguedà, durant el recorregut -que constava de 6 quilòmetres- va estar frec a frec amb el primer classificat, Aaron De Las Heras, que va obtenir una merescuda primera posició fent un temps de 19'30''.