La cooperativa Borredart presenta el projecte a l’Ajuntament de Borredà

La cooperativa escolar vendrà petúnies, llums de sal, aguanta-mòbils de gomaeva, penja-claus de Lego i ambientadors d’armaris i calaixos

Redacció
29 de març del 2017
Actualitzat a les 14:00h
Els membres de la cooperativa explicant el projecte a l'Ajuntament de Borredà.
Els membres de la cooperativa explicant el projecte a l'Ajuntament de Borredà. | AjBorredà
La cooperativa escolar Borredart ha presentat, aquest dimecres al matí, el seu projecte educatiu a l’Ajuntament de Borredà. Allà, segons ha informat el consistori, ha presentat l’activitat i els productes, així com la seva estructura interna conformada per 20 socis. 

Tots ells han estat rebuts per l’alcalde, Joan Roma, i la responsable d’Ensenyament, Concepció Barniol, en una reunió on tots els membres de la petita empresa han donat compte de les gestions fetes per constituir-se com a cooperativa i presentar els productes d’aquest any. Tal com han explicat, enguany vendran petúnies per guarnir els balcons i les finestres del poble, llums de sal, aguanta-mòbils de gomaeva, penja-claus de Lego i ambientadors d’armaris i calaixos. 

Per al seva part, l’Ajuntament de Borredà ja ha fet el primer encàrrec, de manera que ja hi ha hagut un intercanvi comercial. Finalment, l’alcalde els ha encoratjat a tirar endavant la cooperativa, però també a pensar en un futur.