El Berguedà viatja a França per promocionar la seva oferta turística

L'Agència ha exposat la seva oferta dins del mostrador de Pirineus, conjuntament amb altres comarques de Girona i Lleida

Redacció
29 de març del 2017
Actualitzat a les 9:03h
Fira de Lyon, on ha participat l'ADBerguedà
Fira de Lyon, on ha participat l'ADBerguedà | ADBerguedà
L’Agència de Desenvolupament del Berguedà (ADBerguedà) ha participat, a finals d’aquest mes de març, al Salon du Randonneur de Lyon, a França, on ha impulsat la promoció turística de la comarca a nivell internacional, especialment a perfils interessats en activitats relacionades amb la natura i el senderisme. 

Allà, l’Agència ha exposat la seva oferta dins del mostrador de Pirineus, conjuntament amb altres comarques de Girona i Lleida interessades en donar a conèixer aquesta temàtica al públic francès. Enguany, han informat, la fira celebrava l’onzena edició, amb 369 expositors, majoritàriament de diverses regions, departaments o destinacions franceses, tot i que també d’altres països europeus, com Suïssa, Noruega o Itàlia. A més, ha indicat l’organització, es calcula que aquest any han passat 14.673 visitants al llarg dels tres dies que ha durat la fira, un increment del 15% respecte del 2016. 

A part dels expositors, aquesta mostra també ha comptat amb debats, conferències, projeccions i films entorn de la temàtica del turisme i la muntanya.