Quant temps fa que no t’escoltes? Descobriràs un món ple de possibilitats

Redacció
03 d'abril del 2017
Actualitzat a les 10:14h
1200_1490808439LOGO-bioharmonia-pg-pau-2
1200_1490808439LOGO-bioharmonia-pg-pau-2
 

A BioHarmonia us oferim els nostres serveis per al desenvolupament personal en la nostra vida quotidiana, per ser capaços de gestionar les situacions que se’ns presenten. Una maduresa emocional es manifesta en una millora de salut i benestar.

Sempre hem cregut que les circumstàncies externes determinen el nostre estat intern, i ara la ciència ens demostra el contrari: els nostres pensaments alteren constantment la nostra realitat, llavors…

Per què no ens convertim en creadors de la nostra pròpia realitat i deixem les limitacions que ens impedeixen avançar?

Com ho puc fer? Per on començo?

Els nostres pensaments i emocions venen condicionats pel nostre inconscient, que posseeix tota la informació (també dits programes) de les experiències que vivim. 
 

L’accés a l’inconscient ens permet utilitzar tot el nostre potencial de manera conscient, conèixer-nos i entendre per què tinc un símptoma (malaltia o conflicte de relacions), o per què ens trobem atrapats en situacions repetitives. 

Oferim eines senzilles per l’alliberament de programes inconscients i la integració de nous aprenentatges, en consulta i en cursos i tallers.

Millora la salut i el teu benestar a través de la maduresa emocional.

Tens curiositat i vols saber més?

Visita la web i vine a les xerrades i activitats gratuïtes. També les pots veure al bloc.

Per rebre informació de properes activitats, ens pots enviar un WhatsApp i t’afegirem a la llista de difusió, seguir-nos pel Facebook o donar-te d’alta al butlletí de la web.
 
 
ROSER RODRÍGUEZ 

Diplomada en Infermeria (núm. Col·legiada 20.993)  
Diplomada, especialista i formadora nacional i internacional en BioNeuroEmoció®, amb quatre anys d’experiència com a docent a l'ieBNE. Experiència de més de 20 anys en teràpies relacionades amb la salut i el benestar personal. Formada en Naturopatia, Acupuntura, Teràpia Neural, Hipnosi i especialista en Homeospagyria. Practitioner i màster en PNL. Monogràfic d'Hipnosi Ericksoniana aplicada a la BioNeuroEmoció®
 
 
MARIA BOIXADER 

Acompanyant en BioNeuroEmoció®. Practitioner i màster en PNL. Màster en Hipnosi Ericksoniana i especialització en Hipnosi Ericksoniana aplicada a la BioNeuroEmoció®