Els refugiats impartiran una xerrada a Berga per conscienciar sobre la solidaritat

L'acte serà al local de l'ACEB el proper 30 de març a les 18.00 hores

Redacció
28 de març del 2017
Actualitzat el 29 de març a les 23:28h
Fotografia del cartell de la xerrada
Fotografia del cartell de la xerrada
Diversos refugiats explicaran la seva situació de present i futur a Berga, el proper dijous 30 de març a les 18.00 hores al local de l'ACEB. Serà en un acte solidari, amb la col·laboració de Sent i Bagà Informàtica, on s'intentarà transmetre a la població els valors de la solidaritat i la col·laboració. 

Segons han explicat alguns dels organitzadors a aquest diari, l'objectiu és explicar la situació de les persones refugiades, que han hagut de deixar casa seva "per la força de les armes" i que, tal com han recordat, "són gent normal". En aquest punt, han indicat, Catalunya "és un país solidari sense distinció", un fet que ha quedat demostrat al llarg de la història. Per això, han remarcat, "no és un tema polític, sinó un tema moral" i, més enllà d'això, han dit, "simplement una qüestió humanitària". 

Per tots aquests aspectes, animen la població de Berga a assistir a aquesta xerrada, a deixar enrere la religió i les ideologies, i a posar-se per un moment en la seva pell: "Què voldries que fessin per tu, si estiguessis en aquesta situació?".