El patinatge artístic pren força a Cercs, amb més de 20 anys a l’esquena

Membres de la Secció de Patinatge del CF Sant Salvador participen a la prova de nivell

Redacció
28 de març del 2017
Actualitzat a les 12:31h
Membres del club de patinatge de Cercs.
Membres del club de patinatge de Cercs. | Secció de Patinatge del CF Sant Salvador
El patinatge artístic es vol reivindicar, enguany, a Cercs, com un dels esports més arrelats del municipi, amb 20 anys de feina feta a l’esquena. Així ho han manifestat des del club, en què actualment hi ha 13 patinadors, així com 22 alumnes de l’escola, i d’altres pobles com Guardiola de Berguedà, Vallcebre, Bagà i la Pobla de Lillet. 

Aquest mes de març, han informat, 10 dels patinadors de la Secció de Patinatge del CF Sant Salvador van participar en al primer pas de nivell d’aquest 2017, amb uns resultats molt ben valorats pel club, ja que vuit d’ells van passar de nivell. Aquest pas és una competició entre diferents escoles i clubs de la demarcació, a través del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona. 

Pel que fa als participants, Laia García va passar de nivell en la categoria pre-benjamí; Ares García i Patrícia Peralta a la de benjamí nivell A; Laia Vives, Yasmina El Hauari i Judit Sánchez en Aleví CEEB2 i CEEB1, i Laia Riera i Mar García en la categoria d’Infantil CEEB1. En el cas de Genís Canudas, que es presentava per primera vegada, i Carla Noguera, els nervis van jugar una mala passada en aquesta modalitat de patinatge artístic individual. 

En aquest pas de nivell, ha precisat el club, tots els participants han estrenat un nou mallot, que s’ha renovat gràcies a la col•laboració del CF Sant Salvador. El disseny representa els colors del club “d’una manera original, alegra i única”, han destacat.