Maria Illa, dels Mountain Runners del Berguedà, campiona de Catalunya d'esquí de muntanya per equips

A la prova hi han participat 53 parelles, que han sortit des de l'estació d'esquí de la Vall de Núria

Redacció
27 de març del 2017
Actualitzat a les 12:17h
Erola Bisquert i Maria Illa, campiones de Catalunya
Erola Bisquert i Maria Illa, campiones de Catalunya | Ivan Torres/FEEC
Les parelles formades per Joan Reyné (Ski Club Camprodon) i Xavier Sadurní (UE Urgellenca), en homes, i Erola Bisquert (UE Vic) i Maria Illa (AE Mountain Runners del Berguedà), en dones, han estat les guanyadores, enguany, del Campionat de Catalunya d'esquí de muntanya per equips, que ha finalitzat aquest cap de setmana amb la 17a edició de la Pocatraça-Memorial Esteve Soler, organitzada pel Centre Excursionista d'Olot. Una prova vàlida per la Copa FEEC-Ferrino per equips, que finalitzarà el proper 8 d'abril amb el Ral·li del CEC, a la Vall d'Aran. 

En aquesta cursa, marcada per les fortes nevades de les últimes hores, la Vall de Núria s'ha convertit en un absolut paradís. Prèviament a la carrera, però, els traçadors han hagut de treballar de valent per oferir un circuit de qualitat, amb un recorregut final de 1.700 metres de desnivell positiu, amb tres pujades i tres baixades, un tram de bosc i una gran quantitat de neu fresca. A la prova hi han participat 53 parelles, que han sortit des de l'estació d'esquí de la Vall de Núria, i malgrat que els guanyadors han estat Jordi Alís (UE Urgellenca) i el francès Will Juillaguet, aquests no s'han pogut penjar la medalla de campions de Catalunya, ja que tots els corredors havien de comptar amb la llicència de la FEEC. 

En aquest punt, doncs, han estat Reyné i Sadurní els que s'han proclamat guanyadors, amb un temps d'1 hora i 54 minuts, seguits per la parella formada per Joan Cardona (CE Banyoles) i Josep Montsant (Grup Gratanúvols del Montseny), i de Roger Esteve (CE Solsonès) i Martí Lázaro (CE Ripoll). En dones, el podi s'ha completat amb la segona posició d'Eli Bertran (AE Matxacuca) i Queralt Riba (CE Modteam), i l'equip format per Júlia Massagué (UE Vic) i Cèlia Espinós (CE Malgratenc) ha tancat el podi. 
 

Podi masculí i femení del Campionat de Catalunya d'esquí de muntanya per equips Foto: Ivan Torres/FEEC