Les patinadores del Club Patí Berguedà aconsegueixen sis podis a la 1a Fase Individual de patinatge artístic

Totes les patinadores de la comarca queden aprovades

Redacció
24 de març del 2017
Actualitzat a les 12:34h
Membres del Club Patí Berguedà
Membres del Club Patí Berguedà | Club Patí Berguedà
La primera fase de patinatge artístic que es va disputar el passat 19 de març a Vic (Osona) va finalitzar amb sis podis del Club Patí Berguedà. De fet, era la primera vegada que l’equip es presentava a avaluar el nivell de les seves patinadores, amb un resultat excel•lent, han manifestat des del club, en què totes elles van aprovar i es van aconseguir, a més, sis podis. 

Entre aquestes, Ïa Boixader va quedar primera en Aleví A, mentre que Tanit Vilalta, també primera en Infantil C. Aina Escobet va ser la segona en aquesta categoria, mentre que Jana Santamaria va sumar la tercera posició al podi. Finalment, Esther Ebale va quedar la quarta. 

En Benjamí B, Angy Gonzàlez va quedar segona i Abril Payan, sisena. En aleví C, Jana Costa va completar el tercer lloc al podi, Xènia Guixé va quedar quarta, Bithal Fakher va finalitzar novena i Queralt Bonet, desena. Pel que fa a la categoria de Pre-Benjamí B, Laia Marmi, Júlia Sabaté o Aina Bosoms van quedar aprovades, però sense classificació, a causa de l’edat. 
 

Membres del Club Patí Berguedà Foto: Club Patí Berguedà

Arxivat a