Sergi Montaner assegura que el manifest dels Plens està ple «d'acusacions falses»

Un dels tres expulsats assegura que el manifest de la comparsa "no fa cap bé" en el camí d'arribar a una "entesa"

24 de març del 2017
Actualitzat a les 12:11h
Un dels tres expulsats de la comparsa dels Plens que, actualment, torna a formar part de la colla, segons la decisió del Patronat de la Patum, Sergi Montaner, ha contestat a través del seu mur de Facebook el manifest que la comparsa ha fet públic aquest divendres, tot assegurant que el comunicat està ple "d'acusacions falses". "No m'he de defensar d'acusacions falses que intenten argumentar decisions mal preses i gens consensuades", ha afirmat. 

"De traïció i sedició, a posar en perill la seguretat de la festa i ara rebel·lió i indisciplina i faltes greus", ha exemplificat, donant a entendre el canvi d'argumentari de la comparsa per justificar la seva expulsió, així com la de Jordi Montanyà i Ignasi Casasayes, els tres que van ser fets fora de la colla, per criticar el seu funcionament intern i demanar que es reformulessin els estatuts que, segons el seu punt de vista, eren massa personalistes en la figura del cap de colla, Isaac Gonfaus, poc transparents i antidemocràtics. 

Segons Montaner, l'últim comunicat de la comparsa no és el millor camí per arribar "a una bona entesa". Per això, ha sentenciat, li "sap greu", ja que, tal com ha afirmat, segueix creient "en l'honestedat i el bon criteri de gent que és dintre de la comparsa dels Plens i en el Patronat com a òrgan de bon govern de la Patum". Per tot això, considera, "no s'hauria d'haver arribat a aquest punt", ja que, actualment, el conflicte obert "no fa cap bé".

 

Arxivat a