La Berga-Rasos-Berga espera unes 400 persones el proper 14 de maig

La mítica cursa del Club Esquí Berguedà també inclourà la modalitat "marxa" | El mateix dia es disputarà la Berga-Queralt-Berga

Redacció
23 de març del 2017
Actualitzat a la 13:04h

Sortida de la Berga-Rasos-Berga Foto: CEB


La mítica Berga-Rasos-Berga, que organitza des de fa 19 anys el Club Esquí Berguedà, tornarà a disputar-se, el proper 14 de maig, amb prop de 400 corredors, segons han informat des de l'organització. Com en l'any anterior, es realitzarà la clàssica carrera de Berga fins als Rasos de Peguera i tornada, tot i que també, seguint la línia de l'any passat, es podrà realitzar el traçat més curt, la Berga-Queralt-Berga. 

En la primera es recorreran 26 quilòmetres de camins i corriols per paratges del Berguedà, amb indrets tan particulars com la cova de Can Maurí, a la Figuerassa, el Santuari de Corbera, la font de Tagast, els Rasos i Campllong, entre d'altres. En total, 1.800 metres de desnivell positiu que es podran realitzar a través de la cursa, a mode de competició, o de la marxa, amb un temps màxim de vuit hores. 

Pel que fa a la Berga-Queralt-Berga, de 12 quilòmetres i 800 metres de desnivell positiu, tornarà a rodejar la serra de Queralt, tot i que amb algunes novetats respecte de la primera edició. 

Segons el CEB, els interessats en disputar algunes d'aquestes curses ja es poden apuntar a la web del club
Arxivat a