INSTÀNCIA presentada pel Tabal i la Guita Grossa per impugnar la reunió extraordinària del Patronat

per Redacció , 22 de març de 2017 a les 10:53 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de març de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La comparsa del Tabal i de la Guita Grossa han fet pública a través de NacióBerguedà, amb l'objectiu de fomentar la transparència en el sí de la Patum, el recurs d'alçada entrat per instància dins de l'Ajuntament de Berga on es demanava la impugnació de l'última reunió del Patronat extraordinari de la Patum. Els motius principals són formals, de convocatòria de la reunió, sobre els punts de l'ordre del dia, tot i que també al·legant "indefensió" de les dues parts, ja que ni el cap de colla dels Plens, Isaac Gonfaus, ni el vocal patumaire i també part implicada, Sergi Montaner, van poder dir-hi la seva o votar. 

Les dues comparsa han cedit els documents, amb la voluntat de deixar clar que la instància va ser presentada per "fer les coses bé", i no per posar-se al costat de ningú. De fet, el tabaler, Xavier Prat, ha explicat a NacióBerguedà, no està "ni a favor ni en contra" dels expulsats, ni del cap de colla de la comparsa dels Plens, ja que considera que es tracta d'un "problema intern". En una línia molt similar, la comparsa de la Guita Grossa també ha emès un comunicat, on s'explica el seu punt de vista.

 

RECURS D'ALÇADA presentat pel Tabal
 

RECURS D'ALÇADA presentat per la Guita Grossa

 

Participació