Berga se suma al Dia Mundial de l'Aigua amb dues activitats de conscienciació

L'Ajuntament de Berga programa una tarda de contes i una caminada els propers dies 25 i 26 de març

Redacció
20 de març del 2017
Actualitzat a la 13:14h
Una ampolla d'aigua
Una ampolla d'aigua | Pixabay
Berga se sumarà, aquest proper cap de setmana del 25 i 26 de març, al Dia Mundial de l'Aigua. Ho farà amb diverses activitats, afegint-se a la proclamació que l'Assemblea General de les Nacions Unides va establir el 22 de març de 1993, per centrar l'atenció en la importància de l'aigua dolça i la seva defensa per avançar cap a una gestió més sostenible. 

La primera activitat a Berga es farà el 25 de març a la tarda, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona. A partir de les 17.00 hores, l'Escola de l'Aigua oferirà una tarda de contes per a tota la família, per tal de conèixer el valor de l'aigua i les bones pràctiques a través de la narració. Aquesta activitat es realitzarà a les Fonts del Lledó, amb places limitades. Els interessats, doncs, han de confirmar la seva assistència a [email protected]

El diumenge 26, per altra banda, es farà una caminada seguint la Ruta dels Molins. Amb aquesta s'aprofundirà en la importància de l'aigua en el desenvolupament industrial de la ciutat. Anirà a càrrec de la historiadora María del Agua Cortés, que serà la guia de la ruta que començarà a l'Oficina de Turisme a les 10.30 hores.