El bon temps marca l'èxit de la Fira de Sant Josep de Gironella

Nous models de cotxes criden l'atenció als visitants, que omplen els eixos principals de la vila | Els Castellers de Berga realitzen a Gironella la primera actuació de la temporada

Redacció
19 de març del 2017
Actualitzat a les 16:53h
L'avinguda Catalunya de Gironella plena, durant la Fira de Sant Josep.
L'avinguda Catalunya de Gironella plena, durant la Fira de Sant Josep. | Aida Morales
La Fira de Sant Josep de Gironella ha estat, aquest any, un èxit absolut. No només pel bon temps que ha cridat els gironellencs i els visitants a omplir els carrers, sinó també per l'encert de mantenir la reestructuració portada a terme l'any passat, que dividia l'espai del municipi entre cotxes, entitats i parades, d'una manera més còmode i agradable per passejar.

La calor i el sol, però, han estat vitals per treure el regust amarg que havien deixat els ruixats de tarda dels últims anys. Aquest diumenge, Gironella s'ha omplert de gom a gom, amb centenars de persones que han pogut gaudir de la ja considerada Fira del Motor del Berguedà. En aquesta, a més, també s'han pogut veure i xafardejar vehicles clàssics a la plaça Pi i Maragall, que a mig matí han realitzat una volta pel municipi, fent gala de motors antics i carrosseries curosament cuidades.

Els estands del món de l'automoció que s'han situat a l'avinguda Catalunya, però, han estat uns dels protagonistes, exposant curiosos vehicles i modernes furgonetes, que han cridat l'atenció a diversos ciutadans. A més, les activitats infantils i les parades han combinat negoci i lleure, així com les desfilades del món del comerç, que han omplert de color el Local del Blat. 

Cap al migdia, però, ha estat el torn dels Castellers de Berga, que conjuntament amb els de Castelldefels han realitzat la primera actuació de la temporada. Una diada sense ensurts, de sol, calor i bon ambient, en el marc d'una fira que, si més no aquest cap de setmana, ha recordat que l'estiu ja només està a un pas d'arribar.
 

Primera actuació dels Castellers de Berga a la Fira de Sant Josep de Gironella Foto: Aida Morales

Arxivat a