Gironella inaugura nous espais a la segona planta de la Llar de la Gent Gran

L'Ajuntament inverteix 97.500 euros en habilitat i millorar l'equipament

Redacció
17 de març del 2017
Actualitzat a les 17:48h
Tallers que es fan al Casal de la Gent Gran de Gironella
Tallers que es fan al Casal de la Gent Gran de Gironella | David Font
El Casal de la Gent Gran de Gironella ha inaugurat aquest divendres un nou espai per a realitzar-hi activitats. Després d'uns mesos d'obres, doncs, La Llar ha pogut estrenar les aules per a gent gran que s'han incorporat a la primera planta durant la segona i última fase d'obres de reforma de l'edifici, així com també els nous espais interiors, amb aïllaments de teulada i instal·lacions a la segona planta. A més, segons han informat, aquest equipament compta, a partir d'ara, també amb un ascensor i un sistema de climatització. 
 

Noves zones del Casal de la Gent Gran de Gironella Foto: AjGironella


En total, han informat, el cost de les obres ha estat de 97.500 euros. Segons la regidora d'Atenció a les Persones, Teresa Terricabres, la voluntat del consistori és treballar conjuntament amb la residència per impulsar nous tallers per a gent gran, especialment pensats per combatre els primers símptomes de malalties com l'alzheimer. En aquest sentit, ha considerat Terricabres, els nous espais permeten fer "un pas endavant", garantint un servei "molt ben valorat pels usuaris". 
 

Tallers que es fan al Casal de la Gent Gran de Gironella Foto: David Font


El casal de Gent Gran La Llar  es va inaugurar l'octubre de l'any 2010 i està dirigit a les més de 1.200 persones majors de 65 anys o bé jubilades del municipi, que poden participar a les més de 30 activitats permanents trimestrals que s'organitzen. L’equipament compta amb una dinamitzadora i un conserge per fomentar l'activitat dels usuaris, i que sigui aquest espai un lloc de trobada i reunió. L’edifici també és la seu social de l'Associació de Gent Gran Gerundella.
 

Tallers que es fan al Casal de la Gent Gran de Gironella Foto: David Font

Arxivat a