Aleix Camprubí, nou president d'ERC a Berga

El nou president d'Esquerra afirma que entoma el càrrec "de tot cor, de forma altruista, per ajudar el partit però, sobretot, pel país i per la ciutat de Berga"

17 de març del 2017
Actualitzat a les 21:47h
Nova executiva d'ERC a Berga
Nova executiva d'ERC a Berga | ERC Berga
El jove militant d'ERC Aleix Camprubí i Pont ha estat elegit, aquest divendres al vespre, nou president de la formació republicana a Berga. Ha estat en la reunió que s'ha realitzat per escollir la nova executiva local del partit a la ciutat, després de la dimissió del president sortint, Jaume Giménez, que ha deixat el càrrec (així com també ho va fer com a regidor de l'Ajuntament de Berga, per motius personals i professionals). Abans de marxar, però, Giménez, ha presentat l'informe de gestió del darrer mandat, que ha estat aprovat per unanimitat, així com també ho ha estat l'informe econòmic del secretari de Finances sortint, Joan Ramon Bella. 

La de Camprubí ha estat l'única candidatura presentada a la reunió. Aquest, provinent de les JERC, ha agraït la tasca feta pel president sortint i ha presentat un Pla de Treball fins el 2019 que contempla set punts referents a la gestió interna del partit, set punts bàsics de la projecció del partit i diversos objectius de les secretaries. 

Respecte d'aquest Pla de Treball, es proposa una reorganització interna d'ERC a la ciutat, amb la creació d'una Assemblea Local Ampliada, que es nodrirà de l'executiva local, que estarà més dedicada a qüestions de gestió i que també serà més operativa. Un altre aspecte a treballar, ha explicat, és la millora de la comunicació, tant a nivell extern com intern amb els afiliats, i aconseguir el 100% de transparència amb la militància, que tindrà l'opció de reclamar totes les informacions que vulgui, sempre que el partit tingui potestat per fer-ho. 

El nou president ha agraït el suport mostrat per part de l'Assemblea, i ha afirmat que la nova executiva estarà "a disposició de tothom". Així mateix, ha llençat un missatge d'unitat, tot assumint la responsabilitat del càrrec, i ha assegurat que l'entoma "de tot cor, de forma altruista, per ajudar el partit però, sobretot, pel país i per la ciutat de Berga". 

La nova executiva local també estarà conformada per Ramon Camps al capdavant d'Organització, Dona i Igualtat; Jordi Parera, com a secretari de Finances; Aleix Camprubí com a responsable d'Imatge i Comunicació; Josep Xoy a la Secretaria de Política Municipal; Ermínia Altarriba com a portaveu del grup municipal, i Anca Maria Bejan com a portaveu de les JERC
Arxivat a