Guardiola de Berguedà enceta la primera «Fira del pagès»

La fira vol potenciar els productes del camp entre els turistes i els guardiolencs aquest diumenge

Redacció
17 de març del 2017
Actualitzat a les 10:30h
Guardiola de Berguedà inaugurarà, aquest proper diumenge 19 de març de les 10.00 a les 20.00 hores, la primera edició de la Fira del Pagès, una nova iniciativa del consistori per tal de dinamitzar el poble, que s'emmarca en el conjunt de fires i esdeveniments que s'estan portant a terme durant tot l'any.

A la fira, que tindrà lloc a la plaça Nova de l’Església, s’hi podran trobar tot tipus d’expositors i parades de comerciants, que posaran a la venda els seus productes derivats del camp i del treball rural. Durant aquesta, a més, tots els nens i nenes que ho vulguin podran participar en un taller de manualitats i ludoteca gratuïts. 

Segons ha recordat l’Ajuntament de Guardiola, el municipi i el seu entorn té una vinculació històrica innegable amb el món del treball al camp. Per això, han indicat, la voluntat és visualitzar i no deixar perdre les antigues tradicions, així com els seus productes derivats, ja siguin comestibles, jocs, passatemps o artesania, tant entre la gent del poble, com entre els turistes i visitants.
Arxivat a