L'atleta de Gironella Guillem Vilalta, tercer a la Vertical de la Vall del Congost

El nombre de participants ha disminuït, però el nivell ha augmentat

Redacció
15 de març del 2017
Actualitzat a les 19:47h
El soci dels Moutain Runners Guillem Vilalta Reixach, tercer a la vertical de la Vall del Congost
El soci dels Moutain Runners Guillem Vilalta Reixach, tercer a la vertical de la Vall del Congost | Imoc Studio Gràfic
L'atleta de Gironella Guillem Vilalta ha assolit el tercer lloc del podi a la 5a edició de la Vertical de la vall del Congost, que s'ha disputat aquest cap de setmana passat, amb sortida a la plaça de la Vila de Tagamanent, al Vallès Oriental. Una prova liderada pel corredor de Vic Marcel Compte, que ha arribat al podi amb 37 minuts i 13 segons, i Carmen Martínez, amb un temps de 52 minuts i 1 segon. 

En aquesta, els corredors surten de la plaça de la vila de Tagamanent i comencen a enfilar la muntanya amb un desnivell positiu d'uns 800 metres i unes vistes absolutament espectaculars. En aquesta edició de la prova hi ha hagut un lleuger descens de participants, tot i que des de l'organització es mostren molt satisfets, ja que el nivell d'aquests s'ha mantingut i, fins i tot, ha millorat. 

El podi d'aquesta cursa vertical de 7 quilòmetres s'ha completat amb Albert Oller, amb un temps de 17 minuts i 47 segons, i Vilalta, que ha aturat el cronòmetre amb 38 minuts i 31 segons. Pel que fa al podi femení, Ia Vidal, guanyadora de l'any passat, ha coronat la segona posició amb 54 minuts i 13 segons, i Neus Guinovart ha completat el podi, arribant mig minut després.