L’Ajuntament de Gironella inverteix 107.000 euros en asfaltatge i passos de vianants

El consistori millora diversos carrers i places del poble

Redacció
15 de març del 2017
Actualitzat a les 17:44h

Obres d'asfaltatge de carrers a Gironella Foto: AjGironella


L’Ajuntament de Gironella està a punt de finalitzar les últimes obres d’asfaltatge de carrers i millora de la senyalització del municipi. Aquestes han costat 107.000 euros, i han resolt diverses deficiències a les calçades del polígon industrial del Camp dels Pals i un tram de la carretera de Cal Bassacs. A més, també s’ha enquitranat la zona esportiva, el tram de la Torre de l’Amo de Viladomiu Nou, els antics col•legis de la colònia i s’han incorporat passos de vianants de plataforma elevada a l’entrada de l’escorxador i al centre de la colònia de Cal Bassacs. 

Segons ha informat l’Ajuntament, també s’han modificat les calçades del carrer Pompeu Fabra i la plaça del Cine per crear dues noves zones de plataforma única en les cantonades de les vies. Així, alçant la vorera, es faciliten els desplaçaments a peu pel centre del municipi. 

Segons la primera tinent d’alcalde i regidora d’Entorn Urbà, Obres i Serveis, Sílvia Corbera, els treballs són una millora substancial, ja que algunes vies encara eren de terra i suposaven un problema en cas de pluja. La implantació dels passos elevats, per altra banda, també contribueix a pacificar el trànsit, ha afegit el regidor de Seguretat Ciutadana, Josep Maria Castellà, que ha considerat important avançar cap a la reducció de l’ús del vehicle privat.

En aquest sentit, el consistori de Gironella continua l’aposta de millorar carrers i places del poble, en què cada any destina 100.000 euros, i dona compliment a l’estudi de mobilitat, que permet planificar el sistema de transport tot seguint la normativa. 
Arxivat a