El PSC del Berguedà escull nova Executiva amb el gironellenc Joan Torra al capdavant

La candidatura de Torra ha estat aprovada per unanimitat | Carme Cirera, Abel Garcia, Carme Rosell, Dolors González, Joan Roma i Rosalia Monroy completen la nova Executiva

15 de març del 2017
Actualitzat a les 12:51h
El  nou primer sectretari del PSC al Berguedà, amb membres de la candidatura.
El nou primer sectretari del PSC al Berguedà, amb membres de la candidatura. | PSC
El PSC del Berguedà ha escollit, en la reunió d’aquest dimarts 14 de març, la seva nova Executiva, tal com indiquen els Estatuts de la federació. Ha estat en una assemblea de militants de tota l’agrupació, amb la presència del primer secretari de la Federació Bages, Berguedà i Solsonès, Cristòfol Gimeno, així com del primer secretari sortint, Nicolàs Viso, que ha analitzat i presentat l’informe dels últims cinc anys. 

Arran d’aquesta reunió, i després de la votació, n’ha sortit el nou grup que portarà a terme les funcions executives a la comarca, i que estarà liderat per l’exregidor gironellenc Joan Torra i Sellarés, que serà el nou primer secretari. L’acompanyaran Carme Cirera com a secretària d’Organització; Abel Garcia, al capdavant de Política Institucional i portaveu del Consell Comarcal del Berguedà; Carme Rosell, com a secretària de Política Municipal; Dolors González, encarregada de l’àmbit d’Igualtat i Formació; Joan Roma, com a secretari de Política Territorial, i Rosalia Monroy, al capdavant d’Economia, Indústria i Turisme, i portaveu de l’Ajuntament de Berga.

La candidatura de Torra ha estat aprovada per unanimitat, així com les sis persones que formaran part del Consell de la Federació, que està presidit per Roma. Els nous consellers han estat Carme Cirera, de Vilada; Carme Rosell, de la Pobla de Lillet; Fina Serrano, de Puig-reig; Víctor Esgueva, de Montmajor, i Antonio Picado i Josep Soria, de Berga. 
 

El regidor del PSC a Gironella Joan Torra Foto: Pere Gendrau