Inicien un nou cicle de formacions per a autònoms i emprenedors

L'Agència donarà eines de gestió bàsica, fiscal, laboral i mercantil als emprenedors, així com un curs de facturació electrònica i una formació sobre captació de clients

Redacció
14 de març del 2017
Actualitzat a les 14:30h
Cafè de l'autònom.
Cafè de l'autònom. | ADBerguedà
L’Agència de Desenvolupament del Berguedà ha presentat el nou itinerari de càpsules formatives per a autònoms i emprenedors, per tal que aquests puguin complementar l’assessorament que se’ls fa des de les entitats públiques, a l’hora d’impulsar el seu propi projecte. 

Es tracta, segons han informat, de la novena edició d’aquestes formacions, amb més de 500 beneficiaris que, durant aquest temps, n’han fet bones valoracions. De fet, ha explicat l’Agència, la formació s’ha estès en diferents àmbits, des de les idees de negoci, fins a aspectes de gestió, eines comercials o altres formacions específiques. 

A partir d’aquest mes de març, el programa formatiu que es posa a disposició treballarà la gestió bàsica, fiscal, laboral i mercantil que s’ha de portar a terme per obrir un negoci, les 10 coses que els autònoms han de saber i ningú els explica, un curs de facturació electrònica i una formació sobre com captar els primers clients.