L'alcalde de Terrassa i una regidora es fan un petó contra l'homofòbia

Jordi Ballart i Rosa Maria Ribera han compartit a les xarxes socials una fotografia en la qual apareixen besant-se | "Que cap salvatge aturi un petó", ha escrit l'alcalde en referència a l'agressió homòfoba de Berga

Redacció
14 de març del 2017
Actualitzat a les 9:14h
El petó entre Jordi Ballart i Rosa Maria Ribera.
El petó entre Jordi Ballart i Rosa Maria Ribera. | Facebook Jordi Ballart
L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha optat per una expressiva condemna a l'agressió homòfoba que van patir dos joves a Berga per fer-se un petó. "La Rosa i jo reivindiquem el nostre compromís amb la nostra condició i ens fem un petó. 'Que cap salvatge aturi un petó'. Dedicat als agressors de Berga", ha escrit Ballart per acompanyar una fotografia que està donant la volta a les xarxes socials.

Jordi Ballart apareix a la fotografia fent-se un petó als llavis amb una de les regidores del seu equip de govern, Rosa Maria Ribera. La imatge ha estat compartida al seu perfil personal de Facebook i en una sola nit ha aconseguit més de 700 "m'agrada" i un centenar de comentaris. Ballart també l'ha compartida a la seva pàgina d'alcalde a la mateixa xarxa social, així com a Twitter.


El petó entre Jordi Ballart (Terrassa, 1980) i Rosa Maria Ribera (Terrassa, 1962) respon a l'agressió homòfoba que dos joves van patir després de fer-se un petó en sortir d'una discoteca, el passat cap de setmana. Aquest dilluns al vespre una manifestació amb prop de mig miler de persones ha rebutjat l'atac i ha donat suport als homosexuals agredits. Un jove de 19 anys ja ha estat detingut com a presumpte autor de l'agressió.

Cal recordar que l'alcalde de Terrassa ha rebut diversos atacs, insults i amenaces de caràcter homòfob durant el seu mandat. La lluita contra l'homofòbia és una de les preocupacions del seu govern municipal, que des de 2015 compta per primera vegada amb una regidoria LGTIB.