El Cicle Gaudí porta a Berga «El Elegido» amb Antonio Chavarrías

El film es projectarà al Teatre Patronat dijous 16 de març a les 20.30 hores

Redacció
14 de març del 2017
Actualitzat a les 10:49h
El Cicle Gaudí torna aquest dijous 16 de març a les 20.30 hores amb una nova pel•lícula al Teatre Patronat de Berga. Serà “El Elegido”, una història d’espies, traïcions i suspens protagonitzada per Alfonso Herrera, Hannah Murray i Henry Goodman, que narra la conspiració ordida per Stalin per acabar amb l’únic home que podia canviar el curs de la revolució. 

Durant aquesta sessió, que tindrà un preu de 4,5 euros, es comptarà amb l’assistència del director i co-guionista del film, Antonio Chavarrías, que s’encarregarà de presentar el film. 

Les projeccions del Cicle Gaudí tindran continuïtat durant la primavera amb tres noves propostes cinematogràfiques. A l’abril s’estrenarà el llargmetratge documental “Espanya en dues trinxeres, la Guerra Civil en color”, al maig serà el torn del film de J.A. Bayona, “Un monstruo viene a verme”, i al juny es projectarà la nova pel•lícula d’Agustí Villaronga basada en la novel•la de Joan Sales, “Incerta glòria”. 

El Cicle Gaudí és un circuit estable de cinema català impulsat per l’Acadèmia del Cinema Català que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Departament de Cultura i que pretén apropar als espectadors el cinema produït a Catalunya. La iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Berga i amb la col•laboració de l’entitat 9,5mm Grup Internacional Cinematogràfic.