Aporten com a prova unes imatges d'una baralla paral·lela a l'agressió homòfoba a Berga

Redacció
13 de març del 2017
Actualitzat a les 12:11h
Els dos joves agredits a Berga
Els dos joves agredits a Berga

Una veïna de Berga ha fet públic un vídeo on s'aprecia una baralla que es va produir paral·lelament a l'agressió homòfoba que va tenir lloc aquest cap de setmana a Berga. L'agència de notícies ACN ha fet públiques unes imatges i, poc després, fonts de la mateixa discoteca La General han assegurat que es tracta d'una batussa que es va produir a posteriori en un altre carrer pròxim. Tot amb tot, les imatges han estat incloses com a prova i s'està investigant la relació que tindria amb l'agressió, així com si els autors hi estarien també involucrats. 

Els Mossos d'Esquadra han identificat el presumpte autor de l'agressió iha estat detingut.

D'altra banda, el cos policial està investigant si hi ha més persones implicades en l'atac que va patir una parella aquest diumenge a la matinada davant de la discoteca La General després de fer-se un petó. Un cop hagin pres declaració a totes les parts, els Mossos decidiran quin delicte tipifiquen, tot i que fonts policials han expressat que les lesions no serien greus.

Els dos agredits van presentar una denúncia dels fets davant de la comissaria dels Mossos de Berga diumenge al matí després de passar per l'Hospital Comarcal Sant Bernabé, tal com van explicar a NacióBerguedà.