22
d'octubre
del
2014
Actualitzat
a les
22:12h
La formació continuada en comerç, restauració i emprenedoria és una de les claus de l'èxit al Berguedà per a distingir-se i tobar noves oportunitats de negoci. Per això, i amb l'objectiu de dinamitzar aquest sector, Berga Comercial i Hostaleria i Turisme del Berguedà han programat tot un seguit d'activitats que començaran a finals d'octubre fins a principis de novembre per estimular-ne el creixement.
El programa de formació començarà amb un seminari sobre creativitat el 27 d'octubre, que es repetirà el 3 de novembre a l'aula de formació de la Cambra de Comerç de Barcelona a Berga. Segons ha informat l'Agencia de Desenvolupament del Berguedà (ADBerguedà), en aquest es potenciarà una actitud emprenedora, creativa i innovadora per enfocar, d'una manera més eficient, el model de negoci.
A més, el dimecres 29 d'octubre i el 4 de novembre es realitzarà un curs de manipulació d'aliments on es proporcionaran coneixements sobre higiene alimentària. Aquesta classe es farà al centre de formació de l'Agència.
Finalment, les activitats conclouran el 2 i el 5 d'octubre a la Cambra de Comerç amb un seminari sobre com crear una imatge corporativa que garanteixi l'èxit d'un negoci.
El programa de formació començarà amb un seminari sobre creativitat el 27 d'octubre, que es repetirà el 3 de novembre a l'aula de formació de la Cambra de Comerç de Barcelona a Berga. Segons ha informat l'Agencia de Desenvolupament del Berguedà (ADBerguedà), en aquest es potenciarà una actitud emprenedora, creativa i innovadora per enfocar, d'una manera més eficient, el model de negoci.
A més, el dimecres 29 d'octubre i el 4 de novembre es realitzarà un curs de manipulació d'aliments on es proporcionaran coneixements sobre higiene alimentària. Aquesta classe es farà al centre de formació de l'Agència.
Finalment, les activitats conclouran el 2 i el 5 d'octubre a la Cambra de Comerç amb un seminari sobre com crear una imatge corporativa que garanteixi l'èxit d'un negoci.