Tallen i despengen les pancartes dels veïns que denuncien soroll a l'entorn de la General

Els veïns sospiten de qui pot haver estat, però no ho poden confirmar

11 de març del 2017
Actualitzat a les 9:51h
Pancartes a l'entorn de la General, on els veïns demanen poder descansar.
Pancartes a l'entorn de la General, on els veïns demanen poder descansar. | Aida Morales
Les pancartes que fa una setmana van penjar els veïns a l'entorn de la discoteca de Berga La General, al carrers Maixerí i Ronda Moreta, per demanar que es respectés el descans de les persones que viuen a la zona han aparegut tallades i despenjades aquest dissabte. Així ho han denunciat els veïns a NacióBerguedà, tot lamentant la situació. En aquest cas, i malgrat que sospiten de l'autor, no saben amb seguretat qui ha estat.

El principal problema dels veïns són els grups de persones que, durant les nits de divendres i dissabte, es concentren al carrer, sortint de la discoteca, i es posen a parlar fins altes hores de la matinada. Davant d'aquests casos, han remarcat, l'únic que demanen és que la Policia Local sigui més recurrent en aquesta zona, realitzant tasques de dispersió dels grups, per tal que no es quedin parlant i cridant al mig del carrer. 

Una petició a la qual es va sumar la mateixa discoteca en declaracions a aquest diari, assegurant que tenien la "completa voluntat de col·laboració" amb tot el que fes falta, però també indicant que el problema era aliè a la seva responsabilitat, ja que ells compleixen tota la normativa. 

Pancartes tallades a l'entorn de la General Foto: Cedida

 

Cartells arrancats a l'entorn de la General Foto: Cedida

Arxivat a