Obren inscripcions per al nou taller d'skate a Berga per Setmana Santa

La regidora Anna Alsina fa una bona valoració de l'activitat, ja que permet "teixir vincles" entre diverses generacions

Redacció
08 de març del 2017
Actualitzat a la 13:44h
Skatepark situat al Parc del Lledó de Berga
Skatepark situat al Parc del Lledó de Berga | Ajuntament de Berga
L'Ajuntament de Berga ha obert les inscripcions per al nou taller d'skate gratuït que es farà del 10 al 13 d'abril, coincidint amb les festes escolars de Setmana Santa, on tothom qui vulgui podrà gaudir d'un curs d'iniciació o cursos de perfeccionament, depenent del nivell, a càrrec de l'associació Braveskate. 

El taller es farà des de les 11.00 del matí a les 14.00 hores, i per participar-hi cal inscriure's prèviament enviant un correu a joventut@ajberga.cat, donant el nom, contacte i edat. En el cas dels menors, els tutors legals hauran d'omplir i signar l'autorització que se'ls farà arribar. Les inscripcions estan obertes fins dijous 6 d'abril. 

El taller es durà a terme a l'skatepark de la ciutat, com a proposta del Departament de Joventut de l'Ajuntament de Berga. Tindrà un cost per al consistori de 1.394 euros, finançats pel Departament de Prevenció de Riscos en relació a la promoció de la Salut, Igualtat i Joventut de la Diputació de Barcelona. L'objectiu és que els participants puguin assolir un domini bàsic de l'skate, tot gaudint de la pràctica esportiva i minimitzant-ne els riscos. De fet, ha explicat la regidora de Joventut, Anna Alsina, l'experiència dels cursos anteriors ha demostrat que, a través d'aquest esport, es "teixeixen vincles i relacions" entre diferents joves de la ciutat de diferents generacions "que potser no es donarien en altres espais".