Els Gegants de Vilada compleixen 25 anys

El Miquel i la Magdalena seran els protagonistes del nou cartell de la Festa Major

Redacció
09 de març del 2017
Actualitzat a les 14:59h
Els Gegants de Vilada
Els Gegants de Vilada | AjVilada
Els Gegants de Vilada, el Miquel i la Magdalena, seran els protagonistes, aquest any, del cartell i programa de la Festa Major del municipi, just quan celebren el seu 25è aniversari. Aquest serà un dels homenatges que se'ls realitzarà, així com a totes les persones que els han fet dansar durant tots aquests anys. 
 

El motlle del Gegant de Vilada Foto: AjVilada

Segons ha informat l'Ajuntament de Vilada, s'organitzarà un concurs fotogràfic per dissenyar la imatge de la festa major, que serà obert a tothom i que consistirà en presentar fotografies o dibuixos dels gegants. El premi al guanyador serà de 100 euros, i les persones interessades han de presentar les seves propostes en format digital a concursfotosvilada@gmail.com o fent arribar la fotografia al consistori. De totes les imatages, l'Ajuntament farà una exposició. 

L'objectiu d'aquest, han indicat, és fer aflorar fotografies que documentin els 25 anys d'història dels gegants del poble, com a elements del patrimoni cultural. El Miquel i la Magdalena són obra del constructor Manel Casserres, i reben el seu nom inspirat en les dures esglésies romàniques que hi ha al municipi; Sant Miquel de les Canals i Santa Magdalena de Guardiolans. 
 

Bases del concurs de fotografia sobre els Gegants de Vilada