Veïns de Berga pengen pancartes al carrer per denunciar el soroll a l'entorn de la General

L'associació de veïns encara espera la resposta de l'Ajuntament de Berga | Els afectats afirmen que la Policia Local no circula per la zona durant les nits de divendres i dissabte

06 de març del 2017
Actualitzat a les 15:10h
Pancartes a l'entorn de la General, on els veïns demanen poder descansar.
Pancartes a l'entorn de la General, on els veïns demanen poder descansar. | Aida Morales
Els veïns de la Ronda Moreta i carrer Maixerí de Berga han donat un pas més, en la seva reivindicació contra el soroll a la zona. Segons han explicat a NacióBerguedà, i veient la inacció de l'equip de govern, han penjat diverses pancartes i cartells al carrer per reivindicar el seu dret a descansar. 

Tal com ja van explicar, el principal problema són els grups de persones que, durant les nits de divendres i dissabte, es concentren al carrer, sortint de la discoteca La General. Davant d'aquests casos, han remarcat, l'únic que demanen és que la Policia Local sigui més recurrent en aquesta zona, realitzant tasques de dispersió dels grups, per tal que no es quedin parlant i cridant al mig del carrer. 
 

Pancartes dels veïns a l'entorn de la General. Foto: Aida Morales


Actualment, ja van explicar a aquest diari, l'associació de veïns ha presentat, assessorat per un bufet d'advocats, una denúncia a l'Ajuntament de Berga. Aquesta, a hores d'ara, però, encara no ha tingut resposta, malgrat que es tracta d'un tema que també va sortir en el darrer ple municipal. 
 

Pancartes dels veïns en algunes de les cases de l'entorn. Foto: Aida Morales


En aquest punt, els veïns estan disposats a radicalitzar la protesta, ja que en aquests carrers hi viuen menors d'edat i persones més grans de 94 anys, que durant les nits estan patint problemes importants del son. En aquest mateix sentit, a més, el Síndic de Greuges ja va instar el consistori a posar-hi una solució. 

Segons va declarar el regidor de Governació, Francesc Ribera, a NacióBerguedà aquesta problemàtica amb el soroll i els veïns "s'està estudiant", i s'està pendent de poder tornar a parlar amb totes les parts. 
 

Pancartes a l'entorn de la General, on els veïns demanen poder descansar. Foto: Aida Morales

Arxivat a