Alteracions del trànsit a Berga per la cursa dels 5 i 10 km Urbans

Diversos carrers de la ciutat estaran tallats o patiran restriccions aquest proper diumenge 5 de març

Redacció
03 de març del 2017
Actualitzat a la 13:45h


En motiu de la cinquena edició de la cursa dels 5 i 10 km Urbans de Berga que es farà aquest proper diumenge 5 de març la ciutat patirà diverses alteracions del trànsit, segons ha informat l'Ajuntament de Berga. A partir de les 7.00 del matí i fins a les 13.00 hores quedarà prohibida la circulació a la carretera de Solsona, en el tram entre la Rasa del Canyet i el carrer Pla de l'Alemany, en ambdós sentits. Així mateix, tampoc es podrà circular entre la carretera de Solsona i el carrer del Programari Lliure, del carrer Pla de l'Alemany al dels Banys, i al passeig de la Pau del número 3 a la plaça de la Creu. 

A partir de les 10.00 del matí es prohibirà la sortida des dels trencants del passeig dels Abeuradors amb la carretera de Solsona i del camí Ral de Cardona amb la carretera de Solsona; de la plaça Cim d’Estela; i del passeig de la Indústria a l’alçada del carrer Mestre Pedret; així com tampoc es podrà accedir a la ciutat a través de l’entrada per la rotonda C-26 ubicada al Polígon de La Valldan.

Des de les 6.00 del matí també caldrà  haver retirat els vehicles estacionats al llarg del carrer Bruc; la carretera de Solsona, en el tram comprès entre la Rasa del Canyet i el carrer Pla de l’Alemany; al carrer Sardana, just davant de l’Hotel Berga Park; a la zona de càrrega i descàrrega de la plaça Viladomat; i al passeig de la Indústria, en el tram comprès entre els números 84 i 88. I també hi haurà un canvi en el sentit habitual del trànsit als carrers Bruc i Dr. Fleming. Per aquest motiu, els vehicles que circulin pel carrer Fra Frederic s’hauran de desviar obligatòriament pel carrer Dr. Fleming sense poder accedir al carrer del Roser i s’habilitarà una senyalització especial per tal que els vehicles que circulin per la Rasa del Canyet puguin desviar-se al carrer Bruc sense envair l’espai de sortida i arribada de la cursa.

Des de l'Ajuntament de Berga s’adverteix que durant la cursa hi pot haver talls puntuals al llarg de tot el recorregut per preservar la seguretat dels corredors. La cursa s’iniciarà a les 11.00 del matí des de la carretera de Solsona en direcció a La Valldan. En arribar a l’alçada del camí Ral de Cardona, els corredors giraran cua i aniran en sentit contrari remuntant novament la carretera de Solsona per trobar la Gran Via i arribar a l’Avinguda Canal Industrial. El recorregut pujarà cap al passeig de la Indústria fins al número 70 i tornarà enrere tot el passeig seguit de la Ronda Moreta, plaça de la Creu i carrer del Roser fins a arribar al punt inicial que també és el d’arribada. En aquest punt, els atletes que participen a la 5 km hauran acabat la cursa mentre que els que fan els 10 km hauran de fer una segona volta al traçat. 
Arxivat a