Més de 400 atletes participaran als 5 i 10 km urbans de Berga

La cursa que se celebrarà diumenge comptarà amb atletes locals, d'àmbit nacional i també internacional, com ara Dayane Huerta

Redacció
02 de març del 2017
Actualitzat a les 19:15h
L'atleta cubana Dayane Huerta
L'atleta cubana Dayane Huerta | JABerga
Més de 400 atletes ompliran, aquest diumenge, els carrers de Berga en la cursa dels 5 i 10 quilòmetres urbans que organitzen els Joves Atletes de Berga i l'Ajuntament, i que enguany arriba a la seva 5a edició. Com és habitual, la sortida de la prova serà a la carretera de Solsona a les 11.00 del matí, i una hora abans es podran fer les curses de promoció. 

En aquest cas, segons han informat, destaca la participació de l'atleta internacional cubana Dayane Huerta, especialista en curses de 800 i 3.000 metres obstacles; l'andorrà Toni Bernardó, l'únic del món que ha disputat cinc maratons olímpiques a Atlanta, Sydney, Atenes, Pekin i Londres; David Martínez, guanyador de la Jean Bouin i tercer al Campionat de Catalunya de 10 quilòmetres; Alba Gallardo, guanyadora de la Jean Bouin i especialista en mig fons, i els atletes locals Núria Cascante, récord del JAB en 5 i 10 quilòmetres, Guillem Fernàndez, Xavi Tomasa, Pol Raich, Vanesa Chirveches i Marta Castillejo, entre d'altres. 

Segons el director de la cursa, Alfonso López, aquesta cursa millorarà diversos aspectes de les anteriors, amb un equip tècnic especialista en cada àrea que "fa una feina molt valuosa", així com més de 60 voluntaris. De fet, ha afegit, és de les curses del calendari català amb més premis pels guanyadors, amb un total de 64 trofeus per a totes les categories, i diversos serveis, com ara el de guardaropia, dutxes, tres avituallaments, castells inflables pels petits, animació durant el circuit i diverses sorpreses. 

En aquesta, l'entrega de dorsals serà dissabte de 17.00 a 20.00 hores, i diumenge de 8.00 a 10.00 hores a l'Hotel Berga Park. 
Arxivat a