Sant Jordi de Cercs acollirà la Trobada Comarcal de Dones 2017

L'acte es farà el proper 11 de març i versarà sobre dones connectades, actives i arrelades

Redacció
28 de febrer del 2017
Actualitzat a les 14:05h
Cartell de la trobada de dones
Cartell de la trobada de dones
Sant Jordi de Cercs serà el nucli que acollirà, el proper dissabte 11 de març a partir de les 9.00 del matí, la Trobada Comarcal de Dones 2017. Es tracta de la desena edició de l’acte, que versarà sobre “Connectades, actives i arrelades”, amb tot un conjunt d’activitats en diversos espais del municipi, programades des del Servei d’Igualtat del Consell Comarcal, amb la col•laboració de la Diputació de Barcelona i l’Institut Català de les Dones. 

En aquesta desena edició, l’associació de dones Pont de Rabentí de Cercs oferirà un petit esmorzar a l’arribada per iniciar la Marxa Nòrdica de la mà de Rural Salut. En aquesta es combinarà salut, exercici i natura, com a elements essencials per aprendre a cuidar-se i divertir-se. A més, també es podrà participar en un taller de risoteràpia amb Montse Tristany de Munt d’Arts i, pel que fa a les més petites i petits, s’ha preparat un taller de zumba adaptat amb músiques infantils. Aquest anirà de la mà de Marc Sensada, de Divertimento. 

Per altra banda, els i les joves podran iniciar-se amb un taller de graffiti impartit per Irene Valiente, i a continuació es podran gaudir de les cançons d’Ana i Alícia, al violí i guitarra, que acompanyaran el vermut. Per finalitzar la trobada es farà un dinar al Restaurant Sant Jordi del Cap de la Costa. 

Les persones que vulguin participar en la trobada hauran d’omplir les butlletes d’inscripció que hi ha l’Ajuntament de Cercs o al Consell Comarcal del Berguedà abans de divendres 10 de març. 

Activitats de la Trobada Comarcal de Dones

Arxivat a