Konvent obre «VICTÒRIA», un nou espai que maridarà vi, cultura i territori a Gironella

L'associació cultural inaugura aquest dimecres un nou espai gastronòmic

Redacció
28 de febrer del 2017
Actualitzat a la 13:11h

Victòria Foto: Jordi Plana


L'Associació Cultural Konvent ha decidit centrar esforços en continuar donant vida a la cultura del vi. Ho farà a Gironella, a l'antiga botiga Gotim, que es converteix en VICTÒRIA, un espai que es veurà transformat en un local gastronòmic i de copes, on es podran realitzar cates i tastos, tot apostant per la divulgació d'aquest producte tan arrelat a la terra. Konvent realitza aquesta aposta després d'organitzar, aquest passat mes de desembre, la mostra "Paisatge i Vi", una suma de gastronomia i paisatge, que pretenia donar visibilitat a les varietats locals i als vins de descoberta. 

VICTÒRIA, segons han indicat, neix amb una "clara línia de continuïtat" amb la feina feta fins ara, però amb voluntat de donar un pas més. Des de Konvent Cuina, doncs, s'apostarà per la "discriminació positiva" de vins originals, varietats locals i producte de proximitat, maridat amb tot allò necessari per fer un bon vermut o gaudir d'un bon àpat. En tot això, el segell Konvent mantindrà l'essència, convertint la botiga en bodega, i mantenint-se com a agent actiu en el territori. 

Un nou espai vitivinícola, han anunciat, que s'inaugurarà aquest proper dimecres a les 20.00 hores, i on la gastronomia i la cultura tornaran a anar de la mà, aprofitant l'entorn, la proximitat i la quotidianitat de les coses ben fetes. 
Arxivat a