El Berguedà impulsarà el segell Biosphere entre les seves empreses turístiques

El distintiu promou un turisme de qualitat alineat amb Barcelona i el conjunt de Catalunya

Redacció
28 de febrer del 2017
Actualitzat a les 11:38h

Presentació del distintiu Biosphere Foto: ADBerguedà


La qualitat turística del Berguedà és fonamental pel seu desenvolupament econòmic. Per això, des de fa anys diverses empreses turístiques de la comarca han treballat per formar part del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions, més conegut com a SICTED. Ara, però, des de la Diputació de Barcelona també s’està treballant per certificar determinades marques turístiques amb un altre distintiu, el Segell Biosphere Destination, promogut per l’Instituto de Turismo Responsable. 

Respecte d’aquest, el Berguedà s’hi ha sumat per realitzar un impuls en el turisme sostenible i de qualitat. D’aquesta manera, a més, ha indicat l’Agència de Desenvolupament del Berguedà (ADBerguedà), alinear objectius i línies de treball amb Barcelona i el conjunt de Catalunya, generant una marca més forta i de qualitat. 

Tot això, ha prosseguit l’ADBerguedà, es traslladarà a les empreses de la comarca que hi estiguin interessades en una jornada informativa aquest dimecres a les 9.30 hores a la Cambra de Comerç, on s’exposarà aquest nou compromís per a la sostenibilitat, així com el funcionament del nou sistema Biosphere, destinat a empreses turístiques.