L'equip femení del JAB Berga, 26è al Campionat d'Espanya

L'equip del JAB està format per Vanesa Chirveches, Marta Castillejo, Núria Cascante, Aina Picas, Ester Reguant i Lídia Pons

27 de febrer del 2017
Actualitzat a les 15:08h
Equip femení del JAB al Campionat d'Espanya
Equip femení del JAB al Campionat d'Espanya | JABerga
L'equip femení del club Joves Atletes de Berga (JAB) va participar, aquest diumenge, al Campionat d'Espanya de cros per clubs. En aquest, l'equip berguedà va aconseguir un dels seus principals objectius; millorar les posicions de l'any passat a Madrid. L'equip va quedar en 26a posició de 32, però valorant molt positivament la possibilitat d'haver-hi pogut competir, i d'haver superar la 28a posició que es va aconseguir en l'anterior edició.

L'equip, format per Nuria Cascante, Marta Castillejo, Vanesa Chirveches, Aina Picas, Lidia Pons i Ester Reguant, va participar a la cursa de 3.990 metres, amb un total de 457 punts, esdevenint Cascante la més ràpida de l'equip, amb un temps de 15:45.

La prova va estar liderada pel FC Barcelona, que va finalitzar amb 77 punts i un temps de 8:40, pel que fa a la corredora més ràpida, seguits de Pielagos i el Bilbao Atletismo.

La competició es va realitzar al municipi valencià d'Oropesa de Mar, amb 41 equips convocats d'arreu de l'estat espanyol. En aquest cas, doncs, la prova ha estat superada, després de quedar en quarta posició en la classificació del Campionat de Catalunya.