La Sardish revalida el liderat d'animació i Gaudí Park s'endú els 1.000 euros per la millor carrossa

Les comparses "08600 Berga Fashion" i "Peter Pan i l'escola de Sant Joan" guanyen els premis a la millor comparsa adulta i infantil | El jurat relega "La consulta" al tercer lloc d'animació i situa "DesoVIdiència" com a segona millor colla d'animació

26 de febrer del 2017
Actualitzat a les 20:34h
La Sardish guanya el premi d'Animació al Carnestoltes de Berga
La Sardish guanya el premi d'Animació al Carnestoltes de Berga | Aida Morales
L'eterna rivalitat en el premi d'animació al Carnestoltes de Berga ha finalitzat amb la revalidació del títol, per part de la colla del 94. Després de guanyar ja l'any passat amb "Arroz la follera", la "Sardish" ha aconseguit atraure l'atenció del públic i engrescar els berguedans, fins al punt de ser la comparsa mereixedora, pel jurat, d'un dels premis més destacats del Carnaval. 

Amb aquest reconeixement, de 500 euros, la "Sardish" torna a desbancar el pentacampió d'aquesta títol, que enguany presentava "La consulta", i que finalment ha quedat en tercera posició, per sota de la colla del 95, que ha posat en escena una divertida "DesoVidiència", un muntatge d'animació que jugava amb la desobediència i el vi, amb desenes de persones vestides de raïm.

Amb aquest resultat, doncs, les sardines -reals i fictícies que s'han pogut veure i olorar durant tota la rua- s'han convertit en unes de les guanyadores del Carnestoltes de Berga, que s'ha viscut banyat en sol i bon temps, i amb tocs d'humor i d'actualitat, com ara la sardina resucitada de la llauna que, vestida amb una careta de Ple de la Patum, afirmava que allà manava ella.
 

Carrossa guanyadora del Carnestoltes de Berga 2017 Foto: Aida Morales


Gaurdí Park s'endú el premi més elevat 

Amb 1.000 euros de premi, l'espectacular comparsa de "Gaudí Park" s'ha endut el primer premi de carrossa. Per sota seu, amb 750 euros, s'ha posicionat "Calosa Xino-Xano", amb una magnificent carrossa amb un drac, mentre que en tercer lloc, els "Follets del Vall" que s'han endut 500 euros. 

Pel que fa a la categoria de comparsa, els guanyadors han estat "08600 Berga Fashion", amb 400 euros. Per sota seu, "All in 96", que s'ha endut 300 euros i "Bergàlia", que ha aconseguit la tercera posició amb 200 euros. A més, també s'han premiat les tres millors comparses infantils, que han estat per a "Peter Pan i l'escola de Sant Joan", amb 300 euros, "La revolució dels lloros d'Avià", amb 200 euros, i "Pizza Avianetti", que n'ha guanyat 100. 

El Carnestoltes, però, no ha estat absent d'incidències, com ara el tall de llum que hi ha hagut al concert del Vall, i que ha obligat a parar l'entrega de premis i la música, causant desconcert durant uns minuts. L'electricitat, però, que ha tornat poc després, ha permès continuar la festa. 
 

GALERIA DE FOTOS de les comparses del Carnestoltes de Berga

Arxivat a