El Berguedà tornarà a ternir una triatló que contrarestarà la pèrdua de la Sailfish

El Club Triatló de Berga organitzarà una prova similar el proper mes de setembre

24 de febrer del 2017
Actualitzat a les 10:02h
Sailfish
Sailfish | Aida Morales.
El proper 10 de setembre, Berga recuperarà una de les competicions esportives que veia perdudes; la triatló. Així ho ha informat el Club Triatló de Berga, que ha indicat que, després de la pèrdua de la Sailfish Half Triatló el passat mes de novembre, han decidit organitzar-ne una altra de pròpia al Berguedà. 

En aquest sentit, han indicat, tots els triatletes i afeccionats al triatló sí que podran continuar realitzant aquesta modalitat esportiva al Berguedà el proper mes de setembre. Aquesta prova, han informat, constarà de tres segments i dues transicions. El primer serà de 1,9 quilòmetres de natació al Pantà de la Baells. A continuació es faran 90 quilòmetres de ciclisme per la comarca i, finalment, 21,1 quilòmetres a peu per la ciutat de Berga. 

La Sailfish Berga va anunciar que deixava el Berguedà per problemes logístics i de mobilitat i, poques setmanes després, es va convertir en la Sailfish Costa Brava. Segons van explicar els organitzadors, aquesta cursa s'havia hagut de deixar per dificultats, sobretot, amb la carretera C-16, tot i que també dificultats econòmiques. En aquest punt, però, l'Ajuntament de Berga va remarcar que, per la seva part, no s'havia retallat cap ajuda relacionada amb l'esdeveniment, ni tampoc cap servei, ja que s'havien mantingut les subvencions de la Diputació e Barcelona i la col·laboració amb el personal de la brigada, seguretat privada i Policia Local. En total, aquestes suposaven un import superior als 121.000 euros. 
Arxivat a