Continua la investigació policial arran de l'atracament d'una joieria a Berga

Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre persones implicades en el cas, però no descarten fer més detencions

Redacció
22 de febrer del 2017
Actualitzat a les 11:10h
Joieria Mayte de Berga
Joieria Mayte de Berga | Google Street View
La investigació policial arran de l'atracament viscut aquest dilluns al matí a la joieria Mayte de Berga, en ple centre de la capital del Berguedà, continua oberta, segons han indicat els Mossos d'Esquadra a NacióBerguedà. En aquest sentit, i malgrat que ja s'han detingut quatre persones relacionades amb el cas, no es descarta que es pugui relacionar alguna altre implicat més en els propers dies. 

En aquest sentit, doncs, els agents del cos policial hi continuen treballant, sobretot des de la regió Catalunya Centre i Barcelona, a l'espera que els quatre detingut passin a disposició judicial pels fets que se'ls imputin. 

El robatori es va produir a uns vint minuts de les 10.00 del matí, quan els atracados van entrar a l'establiment i, mitjançant diverses mesures de força, van amenaçar la treballadora. A continuació, segons van indicar els Mossos, els assaltants van fugir amb diverses joies, tot i que van ser interceptats al cap d'una estona, gràcies a un dispositiu especial anomenat gàbia, per tal de tancar les principals sortides de la localitat. 

En un primer terme, els policies van detenir dues persones, tot i que a la tarda se'n van interceptar dues més a la comarca del Bages, van indicar a aquest diari. 
Arxivat a