Dues empreses veteranes del Berguedà fan de mentores a dues de més recents

Joan Boix i Josep Cinca assessoraran Mariona Ferrao i Marc Rosiñol

Redacció
22 de febrer del 2017
Actualitzat a les 9:59h

Mariona Ferrao i Joan Boix Foto: ADBerguedà


Dues empreses amb trajectòria i recorregut al Berguedà faran, dins del programa “mentoring” per a joves emprenedores, assessorament a dues de més recents. Seran la Serradora Boix i Veserkal de Puig-reig, que de la mà de Joan Boix i Josep Cinca faran de mentors dels joves emprenedores Mariona Ferrao, que gestiona l’empresa Vets Gironella, i Marc Rosiñol, de l’empresa Prescad Engineering. 

Aquest programa que impulsa l’Agència de Desenvolupament del Berguedà amb el suport de la Diputació de Barcelona des del 2016 està promogut per la fundació Autoocupació i englobat dins del marc de les xarxes Youth Business International. Es porta a terme a més de 40 països del món i pretén ajudar els joves amb esperit emprenedor, per tal d’afrontar els seus projectes empresarials. 

El “mentoring” es basa en una atenció personalitzada i basada en la confiança i la reflexió entorn de les oportunitat i fortaleses dels nous talents. Durant el programa, els mentors es reuneixen amb els joves de forma quinzenal o mensual, tractant el progrés del negoci, planificant actuacions o identificant estratègies i objectius. 
 

Marc Rosiñol i Josep Cinca Foto: ADBerguedà