L'equip femení del JAB Berga disputa diumenge el Campionat d'Espanya

L'equip del JAB està format per Vanesa Chirveches, Marta Castillejo, Núria Cascante, Aina Picas, Ester Reguant i Lídia Pons

Redacció
21 de febrer del 2017
Actualitzat a les 19:21h
L'equip femení del JAB
L'equip femení del JAB | JABerga
L'equip femení del club Joves Atletes de Berga (JAB) disputarà, aquest diumenge, el Campionat d'Espanya de cros per clubs.  La competició es realitzarà al municipi valencià d'Orpesa de Mar, i serà retransmès en directe pel canal televisiu TDP a les 12.30 hores. En total, hi participaran 41 equips d'arreu del territori espanyol, en una prova on les berguedanes intentaran millora la 28a posició aconseguida l'any passat a Madrid. 

De fet, el JAB va assolir la classificació al Campionat de Catalunya on va quedar en quarta posició, a pocs punts de pujar al podi. L’equip, segons reglamentació de la Real Federació Espanyola d’atletisme, ha d’estar integrat per sis atletes, tot i que es puntuaran les quatre millors posicions de cada club i l’equip que obtingui menys punts serà el guanyador. L’equip berguedà esta format per Nuria Cascante, Marta Castillejo, Vanesa Chirveches, Aina Picas, Lidia Pons i Ester Reguant. Completen l’expedició amb Alfonso Lopez (entrenador) i Guillem Fernàndez (delegat d’equip).

D’altre banda, dos atletes més de Berga també estaran a la competició amb els seus respectius clubs, Xavi Tomasa que defensa els colors del club Canari “CD Vallivana” i el juvenil Toni Baños amb el club atlètic Manresa.