Afectacions del trànsit a Berga per la Rua de Carnestoltes

Es recomana accedir a la ciutat per l'entrada Berga centre

Redacció
23 de febrer del 2017
Actualitzat a les 16:35h

Carnaval Foto: Adrià Costa


Diversos carrers de Berga es veuran afectats aquest dissabte a la tarda a causa de laRua de Carnestoltes. Algunes de les vies principals de la ciutat estaran tallades des de les 14.00 hores fins a les 22.00, aproximadament, mentre que altres variaran el seu sentit. Així ho ha informat la Policia Local de Berga que, d'altra banda, ha precisat que tot estarà degudament senyalitzat amb temps per a la previsió dels veïns. 

Els carrers afectats enguany, donat el canvi de recorregut de part de la rua, seran la carretera de Solsona des de la rotonda de la C-26 en direcció Berga, la carretera de Sant Fruitós a l'alçada de la Gran Via, el carrer del Roser, la plaça de la Creu, el carrer dels Banys, la Ronda Moreta, la Ronda Queralt des de l'alçada del passeig de les Estaselles, la plaça Viladomat i el passeig de la Indústria fins a l'avinguda del Canal Industrial. 

A més, estarà prohibit estacionar de les 8.00 a les 14.00 a la plaça de Sant Pere (on també estarà prohibit circular), i de les 14.00 a les 21.00 hores al passeig de la Pau del número 7 al 25 per la reubicació temporal de la parada de taxis. Alhora, del número 51 al 55 per la reubicació temporal de la parada de busos, i fins a les 22.00 hores, al llarg de tot el recorregut de la rua des del número 36 de la carretera de Solsona, fins al número 18 del passeig de la Indústria, en ambdós costats. A més, la prohibició també afectarà el carrer Bruc i la plaça Cim d'Estela. 

Divendres, però, ja hi haurà algunes prohibicions, com ara l'estacionament i la circulació de vehicles de les 9.00 a les 14.00 a la plaça de Sant Pere i, de cara a diumenge, de les 11.00 a les 14.00 en aquesta mateixa plaça, a causa de la Guerra de la Farina. 

D'altra banda, la Policia Local recomana accedir a Berga pel carrer Quim Serra o Berga centre i, pel que fa als vehicles que vulguin entrar a Berga des d'Avià, hauran d'utilitzar la variant del Polígon Industrial. 
 

MAPA de les alteracions del trànsit a Berga pel Carnestoltes

Arxivat a