PIMEC Catalunya Central nomena Montserrat Macarulla, Defensora del Soci

Creen la nova figura per escoltar les necessitats del soci i transmetre els seus dubtes i propostes als diferents departaments de la patronal

per Redacció, 20 de febrer de 2017 a les 14:08 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de febrer de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Montserrat Macarulla, nova Defensora del Soci de Pimec Foto: Arxiu particular

El Comitè Executiu de PIMEC ha aprovat per unanimitat la creació i posada en marxa de la figura del Defensor del Soci a les diferents seus i delegacions de PIMEC. En el cas de Catalunya Central, aquesta tasca anirà a càrrec de Montserrat Macarulla, secretària jurídica de l'empresa Tarin Assessors, membre de la Comissió Executiva de PIMEC Catalunya Central, membre de la Fundació PIMEC com a representant de la Catalunya Central i membre de l'Associació de Dones Emprenedores.

Aquesta nova figura es crea al territori amb la voluntat d'escoltar les necessitats del soci i transmetre els seus dubtes i propostes als diferents departaments i estaments de la patronal. A més, avaluarà de manera sistemàtica els diferents àmbits de la patronal, especialment els que tenen relació directa amb els associats.


El Defensor del Soci també serà el mediador entre patronal i soci, i, amb coordinació amb el departament d'Atenció al Soci, la persona que estarà en contacte directe amb les pimes associades i vetllarà per les seves necessitats, tant en la representació de les pimes i dels autònoms davant els fòrums de consulta i debat de l'Administració, com en la prestació dels serveis que l'entitat posa a la seva disposició.

Montserrat Macarulla ha deixat palès que "des de PIMEC entenem un model associatiu patronal proper, clar, sincer i en contacte directe amb les empreses sòcies. Una patronal a on la ètica i els valors siguin les guies que marquin el camí".

 

Participació