Inventarien el cementiri municipal de Guardiola de Berguedà

L'estudi apunta que s'hauria de disposar de més unitats d'enterrament lliures per poder cobrir les necessitats dels propers anys

Redacció
16 de febrer del 2017
Actualitzat a la 13:23h
Cementiri de Guardiola de Berguedà
Cementiri de Guardiola de Berguedà | Google Street View
La Diputació de Barcelona ha realitzat l'inventari del cementiri municipal de Guardiola de Berguedà. Segons han informat, es tracta d'una eina que ha de servir de suport per a la seva gestió, i que inclou el traspàs de totes les dades dels llibres de registre a una base de dades digital, la identificació de les dades que no estan al dia i l'anàlisi del compliment de la normativa que se li ha d'aplicar. 

El cementiri té una superfície de 271 metres 2 i disposa de 543 unitats d'enterrament. La nova gestió informatitzada permet detectar les anomalies, identificar les unitats d'enterrament disponibles i tenir fixat el reglament i les ordenances per a la prestació dels serveis funeraris. Per tal de tenir l'inventari al dia caldrà revistar i actualitzar els titulars que són difunts, posar al dia totes les dates i terminis de les concessions, i actualitzar dates d'inhumacions de difunts. Així mateix, l'estudi apunta que s'hauria de disposar de més unitats d'enterrament lliures per poder cobrir les necessitats dels propers anys. El cementiri tampoc disposa de reglament per la qual cosa es recomana redactar-ne un.