Les trobades esportives continuaran amb futbol 4 aquest cap de setmana a Berga

L'Ajuntament preten crear hàbits de pràctica esportiva, millora de la condició física dels participants i foment dels valors de treball en equip

Redacció
16 de febrer del 2017
Actualitzat a les 10:32h
Trobada de futbol, en una de les edicions anteriors.
Trobada de futbol, en una de les edicions anteriors. | AjBerga.
El programa d'iniciació a l'esport que l'Ajuntament de Berga continuarà fomentant la pràctica esportiva entre el jovent aquest diumenge amb la XV Trobada de futbol 4 que se celebrarà al Pavelló d'Esports de la ciutat. Aquesta començarà a les 9.30 hores i està previst que s'allargui fins a les 13.30 hores, amb partits de dotze minuts de durada en una sola part entre equips de quatre jugadors que poden ser femenins, masculins o mixtes. A més, i segons han informat, si hi ha prou participants també es faran partits de forma independent per a alumnat de 5è i 6è. 

Aquesta jornada dóna continuïtat a les trobades de bàsquet i handbol, que ja s'han celebrat durant aquest curs, i només quedarà la de mini volei, amb partits de caràcter distès i no competitiu, en què es pretenen crear hàbits de pràctica esportiva, millora de la condició física dels participants i foment dels valors de treball en equip. Aquest projecte es va començar a implementar e 1998, després que el consistori detectés una clara tendència de l'alumnat a abandonar l'esport.