Neix l'Orbea Cadí Challenge, la volta cicloturística que rodeja el Cadí

La ruta té gairebé 250 quilòmetres i 5.300 metres de desnivell positiu

Redacció
15 de febrer del 2017
Actualitzat a les 16:12h

Marxa cicloturística Orbea Cadí Challenge Foto: Orbea Cadí Challenge


Els aficionats al ciclisme ja tenen nova cita pendent a l’entorn del Parc Natural del Cadí-Moixeró. Amb 300 places pendents neix l'Orbea Cadí Challenge, una prova no competitiva en bicicleta que consisteix en donar la volta a la serralada en dues etapes. 

Segons han informat els seus organitzadors, es tracta d’un nou esdeveniment cicloturístic que compta amb el suport del parc, i que es podrà realitzar de manera total o parcial. Els ciclistes que ho vulguin podran inscriure’s a una de les jornades o a les dues, amb un desnivell positiu de 5.300 metres, sempre per vies secundàries, poc transitades i desconegudes. 

En total, la ruta té gairebé 250 quilòmetres. La primera jornada inclourà la sortida de Guardiola de Berguedà i discorrerà fins a Bellver. El recorregut tindrà 135 quilòmetres i 3.000 metres de desnivell positiu, incloent la collada de Subirana i la Creueta. De tornada a Guardiola de Berguedà es farà un altre recorregut de 112 quilòmetres i 2.300 metres de desnivell, amb pas pels ports de Trava, coll de Gósol i Pradell. 

La prova se celebrarà el cap de setmana del 10 i 11 de juny, amb diversos punts d’avituallament i assistència durant la ruta, servei mecànic i trasllat d’equipatges i guarda bicicletes.