Maria Illa i Marc Mascarill, dels Mountain Runners, líders mixtes a la primera cursa de la Copa FEEC

Unes 200 persones participen a la cursa d'esquí de muntanya | També es va celebrar una prova popular de raquetes de neu

Redacció
13 de febrer del 2017
Actualitzat el 14 de febrer a les 10:16h
Cursa a la traça Muga
Cursa a la traça Muga | FEEC
L'equip format per Xavier Sadurní i Alfons Gaston, de la UE Urgellenca, ha estat el guanyador, aquest cap de setmana, de la primera prova de la 33a Copa FEEC-Ferrino per equips d'esquí de muntanya, que s'ha celebrat amb unes 200 persones a la Traça Muga, conjuntament amb la segona de la Copa Catalana i Circuit Català de Raquetes de Neu. En aquesta, segons la FEEC, hi han participat 42 equips des de l'estació de fons d'Arànser, en un dia marcat per la variabilitat meteorològica. 

En aquest sentit, el vent ha estat intens en les cotes altes, motiu pel qual s'ha hagut de repensar un circuit alternatiu i més curt. En dones, l'equip més ràpid ha estat el de les andorranes Lorena Ledesma i Imma Mascurt, i els podis s'han completat amb Erola Bisquert (UE Vic) i Míriam Martínez (CE Pontsicà), i Elisabet Bertran i Roser Español (UE Urgellenca), en la categoria femenina. En la categoria masculina, el segon i tercer lloc han estat per a Dani León i Joan Maria Vendrell (Ski Ciub Camprodon), i Èric Moya (AE Matxacuca) i Adrià Canimas (CE Girona).

Pel que fa a la categoria mixta, els més ràpids han estat els atletes de l'AE Mountain Runners del Berguedà Maria Illa i Marc Mascarill, seguit per Martina Carmona i Francesc Xavier Vicente (UE Urgellenca) i Pilar Caixarch, Manel Balet i Laura Balet (UE Sabadell). Pel que fa a la categoria de joves, Quim Samsó i Pol Pastor, de la Molina Club d'Esports, han estat els millors.