Convocats els alumnes del Berguedà a participar al I Premi Tecnològic del Pirineu «BDP Software»

La dotació econòmica del premi és de 600 euros per al guanyador

Redacció
13 de febrer del 2017
Actualitzat a les 10:14h


L'empresa cerdana Ibernyx S.L. ha convocat per segon any els premis BDP Software Puigcerdà per a treballs de recerca de segon de batxillerat relacionats amb el món tecnològic. La novetat d'aquesta segona edició és l'àmbit geogràfic que abraça. Si en la primera edició el premi era pels alumnes de la Cerdanya, en aquesta segona edició el premi és obert a tots els alumnes del Pirineu. És en aquest sentit que la convocatòria pública és el I Premi Tecnològic del Pirineu "BDP Software". "La voluntat és incentivar la tecnologia al territori del Pirineu", ha explicat el directiu de BDP Software, Rogeli Martí.

La dotació econòmica del premi és de 600 euros per al guanyador, que serà triat per un Jurat que estarà format per persones de contrastada experiència en el món tecnològic i seran determinats per Ibernyx SL. Els treballs poden portar-se a les oficines de BDP Software al carrer Alfons I, 31, Baixos, abans del 15 de juliol del 2017.

Hi podran participar tots els alumnes de Batxillerat de la Cerdanya, l’Alt Urgell, el Pallars Sobirà, el Pallars Jussà, l’Alta Ribagorça, la Val d’Aran, el Solsonès, el Berguedà i el Ripollès.

El guanyador rebrà el premi en un sopar de gala que tindrà lloc a Puigcerdà, el 17 de setembre del 2016. Per a més informació, consultar les bases del premi a https://www.bdpcenter.com

Ibernyx S.L., és una empresa amb seu a Puigcerdà, i delegació a Madrid, amb més de trenta anys d'experiència. Està dedicada al sector del software de gestió i de punts de venda tàctils.